Nakuravintola avataan jälleen – ruokailua alastomana myös jatkossa

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lontoossa on avattiin kesällä uudella konseptilla toimiva pop up -ravintola, jossa asiakkaat olivat alastomia. The Bunyadi -niminen ravintola oli niin suuri menestys, että se päätettiin tuoda lopullisesti takaisin ja avata oikeana ravintolana uudelleen.

The Bunyadi -ravintola kertoo tarjoavansa mahdollisimman luonnonmukaisen ja esihistoriallisen ruokailukokemuksen, jossa ei ole mukana vaatteita eikä edes sähköä tai kaasua. Ruoka tarjoillaan käsin savesta tehdyillä lautasilla. Ruoka on niin ikään teeman mukaista.

Ravintolaan astuessaan asiakkaat ohjataan pukuhuoneeseen, jossa he riisuvat vaatteet pois ja pukevat ylleen kaavun. Myös matkapuhelimet täytyy jättää pois. Ravintolasalissa kaavun voi riisua, mutta häveliäimmät saavat pitää kaavun myös yllään niin halutessaan.

The Bunyadiin jonotti parhaillaan 46.000 asiakasta, minkä vuoksi ravintola päätettiin tuoda sen suuren suosion vuoksi takaisin pysyvästi. Paljon ylistyksiä saanut ravintola tullaan avaamaan Bighospitality-sivuston mukaan Lontoon keskustaan ensi vuonna.

#nakeddining #bunyadi #london #bunyadirestaurant

A photo posted by Louise McLaughlin (@louisemclaugh) on

Inside London's naked restaurant #bunyadi #natural #nakedrestaurant #vegan food

A photo posted by shoong 吴 (@shoongoh) on