Suurelle penikselle julkaistiin käyttöohjeet – näin pidät siitä huolta

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Penis, temmi, kikkeli, lerssi ja slaikkari. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, kuten myös miesten sukupuolielimellä. Vaikka miesten siittimien keskipituus on Suomessa 13,77 senttimetriä, on osa miehistä varustettu huomattavasti suurikokoisemmalla rakkauden miekalla. Nyt heille on oma opaskirja.

Firebox-sivustolla myydään pilke silmäkulmassa tehtyä opaskirjaa miehille, joilla on keskivertoa pidempi tai kookkaampi siitin. How To Live With Huge Penis -niminen kirja tarjoaa neuvoja ison peniksen kanssa eläville miehille. Kirjan sivuille on koottu ohjeita ja vinkkejä arkisiin tilanteisiin, kuinka suuresta peniksestä voi pitää huolta ja käyttää oikein.

firebox.com
firebox.com

Kirjassa on myös meditointiohjeita, viisauksia ja tilaa omille muistiinpanoille. Teos on Richard Jacobin ja Owen Thomasin kirjoittama. Noin 12 euroa maksavassa teoksessa on yhteensä 128 sivua. Maailman pisimmät erektiossa olevat penikset löytyvät Kongosta liki 18 senttimetrin keskimitallaan. Lyhyimmät penikset sijoittuvat puolestaan Nepaliin 9,3 senttimetrin keskimitalla.