Azealia Banks Russell Crowesta: ”Kuristi minua ja sylki päälleni!”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Russell Crowe on päätynyt uutisotsikoihin ikävässä valossa kun räppäri Azealia Banks on syyttänyt häntä pahoinpitelystä. Banks oli viettämässä Crowen kanssa hotellihuoneessa iltaa kun Crowe oli alkanut naisen mukaan lähentelemään häntä.

Crowe oli Banksin mukaan yrittänyt lähennellä naista, minkä jälkeen räppäri oli torjunut hänet. 52-vuotias näyttelijä oli naisen mukaan hermostunut hänelle ja alkanut nimittelemään naista. ”Hän kutsui minua neekeriksi, kuristi minua ja sylki päälleni”, 25-vuotias Banks kertoi The Sun -lehden haastattelussa.

Banksin mukaan Crowe poltti kannabista ja joi vahvoja alkoholijuomia, minkä jälkeen hän alkoi kuristamaan ja nimittelemään naista. Banks meni tapauksen jälkeen myös poliisin puheille, mutta asia ei ole edennyt Crowen kertomuksen poiketessa niin paljon naisen puheista. Miehen mukaan räppäri oli alkanut itse riehumaan, minkä jälkeen mies oli joutunut ottamaan hänet syleilyyn saadakseen naisen rauhoittumaan.