FBI kuulusteli Angelina Jolieta – ja hänen lapsiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Angelina Jolie ja Brad Pitt erosivat syyskuussa, mutta tapauksen ympärillä vallinnut kohu ei ole juurikaan laantunut. Viranomaiset tutkivat parhaillaan väitteitä, joiden mukaan Pitt olisi pahoinpidellyt pariskunnan yhteisiä lapsia yksityislennolla muutamaa päivää ennen eropäätöstä.

Yhdysvaltojen liittovaltion keskusrikospoliisi FBI:n kerrotaan haastatelleen Angelina Jolieta ja pariskunnan lapsia tiistaina 18. lokakuuta. TMZ-sivuston mukaan agentit vierailivat tähden Malibussa sijaitsevassa kodissa kolmen tunnin ajan.

Viranomaisten kerrotaan selvittävän, onko heillä syytä aloittaa pahoinpitelyväitteitä koskeva virallinen tutkinta. Angelinaa ja hänen lapsiaan pyydettiin antamaan tarkka selvitys yksityiskoneen tapahtumista. Erityisesti FBI oli kiinnostunut siitä, missä kohtaa kone lensi väitetyn välikohtauksen tapahtuessa.