Ferrarille käytännön pila Cannonball Runissa: ”Automme sai seksiä”

Autot Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara on parhaillaan mukana maailman exclusiivisimmassa autotapahtumassa, Cannonball Runissa, joka elvytettiin vuosikymmenten tauon jälkeen. Noin 40 autokuntaa ajoi Massachusettsista Floridaan, josta matka jatkuu tänään Kuubaan. Matkan varrelle on mahtunut monia koiruuksia ja kommelluksia.

Cannonball Run 2016, Kuva: Stara
Cannonball Run 2016, Kuva: Stara
Cannonball Run 2016, Kuva: Stara
Cannonball Run 2016, Kuva: Stara

Floridan Amelia Islandilta kohti Palm Beachia lähdettäessä texasilaisen isän ja pojan Ferrariin oli ilmestynyt yön aikana pienimuotoinen yllätys. Itsekin Ferrarilla liikkeellä oleva Team Pink Slip oli nimittäin päättänyt järjestää pientä lisäaktiviteettia peittämällä urheiluauton tiiminsä teemalla painetuilla post-it -lappusilla.

– Automme sai eilen seksiä. Kaksi naista ja yksi auto. Se oli täsmälleen sitä mitä auto juuri nyt tarvitsi. Toivottavasti se kulkee tänä aamuna hieman paremmin. Nyt ajan 180 mailia tunnissa ja katson kuinka jokainen lappunen lentää pois. Suukot jäävät Floridaan, Ferrarin kuljettaja kertoi Staralle pilan nähtyään.

Cannonball Run 2016, Kuva: Stara
Cannonball Run 2016, Kuva: Stara
Cannonball Run 2016, Kuva: Stara
Cannonball Run 2016, Kuva: Stara

Tässä kooste ensimmäiseltä ajopäivältä.