Justin Bieber suuttui faneilleen: ”Jatkuva huutaminen on raivostuttavaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber on tällä hetkellä Purpose World Tour -kiertueella. Moni voisi olla innoissaan loppuunmyydyistä areenoista ja kirkuvista faneista, mutta miestä ne näyttävät vain lähinnä ärsyttävän.

Justin Bieber oli Birminghamin keikallaan yrittänyt puhua faneilleen siitä miten hän ikävöi aina perhettään kiertueella, mutta Bieberiä alkoi ärsyttämään hänen huutavat faninsa. Vaikka mies pyysi faneja olemaan hiljaa, he jatkoivat tapansa mukaan huutamista heti kun mies liikahti.

Bieber sanoi faneilleen: ”Voitteko yrittää rentoutua parin sekunnin ajaksi? Ymmärrän, että haluatte osoittaa minulle rakkauttanne, mutta yrittäkää tehdä se jollakin muulla tavalla kuin huutamalla. Huutaminen on todella raivostuttavaa. Minusta tuntuu, että te ette kuuntele mitä minä sanon”. Osa faneista tuntui ymmärtäneen miehen pyynnön ystävällisenä kehotuksena, mutta osa paikalla olleista piti miehen puheita töykeinä innokkaita faneja kohtaan.