Kammottavin Halloween-maski – naisesta hirviö

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median avulla on noussut julkisuuteen monia upeita maskeeraajia. Varsinkin Halloweenin lähestyessä verkko alkaa täyttymään mielettömän upeista videoista, joilla ammattimaskeeraajat opettavat ihmisiä loihtimaan itselleen naamiaisviikonlopun kammottavimman tyylin.

Nyt sosiaalisessa mediassa on alkanut leviämään video, jossa nähdään Sarah Mudle -niminen nainen Halloween-maskissaan. Nainen on muuntanut kasvonsa täysin eri malliseksi ja luonut itselleen hirviömäisen ja verisen suun.

Sarah Mudlen tekemä maski näyttää niin aidolta, että se voisi olla suoraan kuin jonkin kauhuelokuvan kuvauksista. Mudle on onnistunut luomaan illuusion järkyttävän suuresta suusta, joka on täynnä suuria ja piikikkäitä hampaita.