Kim Kardashian rakennuttaa 100 000 dollarin turvahuonetta kartanoonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on vältellyt julkisuutta sen jälkeen, kun hänet ryöstettiin aseella uhaten Pariisilaisessa hotellissa. Nyt tähden kerrotaan parantavan oman kotinsa turvatoimia rankalla kädellä.

Kardashian on rakennuttamassa turvahuonetta Bel-Airissa sijaitsevaan 20 miljoonan dollarin arvoiseen kartanoonsa. Daily Mail -lehden mukaan rakennustöiden kulujen uskotaan nousevan jopa 100.000 dollariin. Tähti voisi lukittautua turvahuoneeseen tuntiessaan olonsa uhatuksi esimerkiksi luonnonkatastrofien tai mahdollisten ryöstöjen tapauksessa.

Kameroilla varustettu paniikkihuone tulee ryöstäjien lisäksi kestämään tulipaloa ja 7 magnitudin maanjäristyksiä. Kanye Westin kerrotaan puolestaan palkanneen vaimonsa ja lastensa turvaksi yhtiön, joka on aikaisemmin vastannut muun muassa sotaa käyvien maiden hallintojen jäsenten turvallisuudesta.