Kissa teki lavuaarista kylpyammeen – nauttii omasta kylpyhetkestä

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat kissat pelkäävät vettä ja yrittävät mahdollisimman nopeasti ja hädissään pois kylpyammeesta mikäli sinne sattuvat jostain syystä veden sekaan päätymään. Ilme on yleensä kissoilla aina kauhistunut kun ne joutuvat veden kanssa tekemisiin. Sääntöön on kuitenkin olemassa hauskoja poikkeuksia.

Verkossa on nähty videoita, joissa kissojen on nähty jopa uiskentelevan järvessä omasta tahdostaan. Tällä kerralla YouTube-videolla nähdään hulvaton tilanne, jossa kissa pesee itseään lavuaarissa.

Nainen on kuvannut hänen kissaansa, joka nautiskelee vesihanasta lavuaarissa istuskellen. Kissa istuu hauskasti huonossa ryhdissä lavuaarissa ja ihastelee hanasta valuvaa vettä. Välillä kissa myös kastelee itsensä painamalla päänsä suoraan vesihanan alle.