Mies piilotti varastetut sälekaihtimet takkiinsa – ei ihan nappisuoritus!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Northhamptonin poliisit etsivät miestä, jonka epäillään varastaneen sälekaihtimet kaupasta sunnuntaina. Valvontakameran miehestä ottama kuva on herättänyt runsaasti hilpeyttä internetin käyttäjien keskuudessa.

Poliisin mukaan kaupan työntekijät huomasivat miehen poistuneen kaupasta maksamatta mukanaan olleita sälekaihtimia. Varas yritti mitä ilmeisimmin piilottaa saalistaan takkinsa sisään.

Kaihtimien piilottaminen ei kuitenkaan onnistunut erityisen mallikkaasti, kuten Twitterin Northants Police -tilillä jaetusta valvontakameran kuvasta ilmenee. Otoksesta tuli nopeasti naurun aihe Twitterissä, ja sitä on jaettu yli kymmenen tuhatta kertaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat