Nainen painoi 327 kiloa – löysi rakkauden ja laihtuu nyt seksillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuonna Nevadan Renossa asuvasta Patty Sanchezista, joka halusi olla maailman lihavin nainen. Sanchez on painanut jossain vaiheessa elämäänsä jopa 327 kiloa. Kuuluisa Patty jätti taannoin lihavia naisia ihannoinneen poikaystävänsä ja laihtui nopeasti 110 kiloa.

Nyt hänellä on uusi rakkaus elämässään ja 52-vuotias nainen on laihtunut yhteensä 120 kiloa. Avuksi on astunut uusi elämän rakkaus, 38-vuotias Bryan Johnson, joka kehuskelee etenkin pariskunnan makuuhuoneessa tapahtuvista treeneistä. Netissä tavanneet rakastavaiset nauttivat suhteestaan.

Yhdysvaltalaisnaisella on ollut paljon faneja netissä ja hän on tienannut rahaa videoilla, joissa hän esittelee jättiläismäistä vartaloaan. Pattyn ja Bryanin seksielämä on aktiivista ja he rakastelevat usein muun muassa naisen painoa pudottaakseen. Lisäksi onnellisen ja terveemmän Pattyn ruokavalio on pantu uusiksi, Barcroft TV uutisoi.