26-vuotias Jennifer Lawrence tapailee 47-vuotiasta ohjaajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nälkäpeli-elokuvien näyttelijätär Jennifer Lawrence on ollut julkisuudessa aina sinkkuna eikä hän ole esitellyt medialle yhtäkään poikaystävää. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että rakkauden nuoli on osunut Lawrenceen ja saanut hänet rakastumaan vanhempaan elokuvaohjaajaan.

People-lehden mukaan 26-vuotias Jennifer Lawrence on alkanut tapailemaan 47-vuotiasta elokuvaohjaajaa Darren Aronofskya, joka on ohjannut muun muassa Black Swan -elokuvan. Lawrence ja Aronofsky ovat viettäneet viime aikoina paljon aikaa yhdessä työskennellessään samassa elokuvaprojektissa, jossa myös näyttelijät Ed Harris ja Javier Bardem ovat mukana.

Pariskunta on nähty jo kesällä yhdessä, mutta silloin ohjaajan ja näyttelijän kerrottiin olevan vain ystävyksiä. Ennen Darren Aronofskya Lawrence tapaili Coldplayn laulajaa Chris Martinia, jonka kanssa hän vietti paljon aikaa Martinin erottua vaimostaan Gwyneth Paltrowsta.

Splash
Splash