5 vinkkiä aidon rakkauden löytämiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa sinkuista tai huonossa parisuhteessa elävistä haaveilee intohimoisesta ja aidosta rakkaudesta. Sielunkumppanin löytäminen on kuitenkin mahdoton tehtävä silloin, jos ei tunne edes omaa sieluaan. Rakkauden ammattilaiset vinkkaavat nyt viisi keinoa tosirakkauden löytämiseksi.

Kliseen mukaan ihmisen täytyy oppia rakastamaan itseään, jotta hän voi rakastaa toista ihmistä. Niin naiviilta kuin se kuulostaakin, on lause täysin totta. Harva ihminen pystyy löytämään oikeanlaista ihmistä vierelleen, jos ei edes tunne omaa itseään. Yksilöiden ei välttämättä tarvitse palvoa omaa napaansa, mutta tärkeintä on tulla toimeen ja olla sinut oman persoonansa kanssa.

Ihmisen on myös pärjättävä yksin. Hänen on osattava huolehtia kodista, raha-asioista, lasten kasvattamisesta ja kaikesta oleellisesti elämään liittyvästä myös yksin. Rakkauden aika on silloin, kun elämässä on asiat järjestyksessä ja exät ovat historiaa, YourTango vinkkaa.

Rohkeus auttaa rakkauden löytymisessä ja toisinaan kannattaa avata sielu uudelle elämälle. Pikkusieluisuus ja sulkeutuneisuus eivät auta unelmien kumppanin löytämisessä. Astu ulos mukavuusalueelta ja kaiva pintaa syvemmältä.

Osa sinkuista itkee yksinäisyyttään. On taitolaji oppia olemaan yksin ja nauttimaan siitä. Vaikka tähtäimessä olisikin satumainen rakkaustarina, kannattaa nauttia jokaisesta hetkestä kohti maailman onnellisinta parisuhdetta.

Sinkkuelämä on tarkoitettu yhtä nautittavaksi kuin seurustelu. Ihmisten ei kuitenkaan kannata tyytyä ensimmäiseen vastaantulijaan. Osa rakastuu ainoastaan rakastumisen tunteeseen, eikä niinkään toiseen henkilöön. Huonossa liitossa ei kannata roikkua vain siksi, että vieressä on joku. Aito rakkaus on paljon enemmän.