Ihmis-Ken löysi rakkauden – suudelmia keskellä kirkasta päivää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muovista Mattel-lelutehtaan nukkea muistuttava Justin Jedlica on sanonut, että hänen on vaikea löytää rakkautta elämäänsä. Harva ihminen ymmärtää hänen mieltymystään pitkälle vietyä kauneuskirurgiaa kohtaan. Nyt Jedlica on jakanut suudelmia Hollywoodissa mediapersoona Sham Ibrahimin kanssa.

Amerikkalainen Sham Ibrahim on laulajanuraa tekevä näyttelijä, joka on muuttanut San Franciscosta Los Angelesin Hollywoodiin vuonna 1999. Mies on saavuttanut mainetta myös taiteilijana, ja hänet tunnetaan etenkin popart-tyylisistä teoksistaan. Esimerkiksi Vanderpumpien kodin seinällä roikkuu yksi hänen teoksistaan. Shamilla on ollut myös oma klubi West Hollywoodin trendikkäällä alueella.

Justin Jedlica on puolestaan noussut kuuluisuuteen, koska haluaa näyttää ihmis-Keniltä. Hän käyttänyt noin 338.000 euroa ulkonäkönsä muokkaamiseen. Jedlica on ottanut implantit jopa selkäänsä lihaksia muistuttamaan.

justinjedlica220102016x
Splash
justinjedlica320102016x
Splash
justinjedlica120102016x
Splash