Kolmas Sinkkuelämää-elokuva tekeillä? Näyttelijä pitää mahdollisena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkin seurapiirikaunottarista kertova Sinkkuelämää-sarja on kyllästetty korkokengillä, cosmopolitan-drinkeillä ja seksillä. Varsinaista televisiosarjaa tehtiin yhteensä kuuden tuotantokauden ja 94 jakson verran. Sarjan pohjalta on julkaistu myös kaksi kokoillan elokuvaa ja kolmas on ilmeisesti suunnitteilla.

CBS-televisiokanavan Sunday Morning -ohjelmassa vieraana käynyt Carrie Bradshawia esittävä Sarah Jessica Parker on paljastanut, että kolmannen elokuvan mahdollisuus on olemassa ja todellinen. Hän myönsi kolmannen elokuvan olevan hautomossa, vaikka sitä ei ole vielä aloitettu ja päästetty päivänvaloon.

Kerroimme taannoin, että sarjan luoja Michael Patrick King lupaili kokonaisen tuotantokauden kuvaamista eetteriin. King heitti ilmoille mahdollisuuden jatkaa Sinkkuelämää-sarjaa, sillä fanit palavat halusta tietää lisää pääosissa olevien naisten elämästä. Hänen mukaansa tuleva sarja tultaisiin esittämään videotoistopalvelussa, kuten Netflixissä.