Kolmas Sinkkuelämää-elokuva tekeillä? Näyttelijä pitää mahdollisena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkin seurapiirikaunottarista kertova Sinkkuelämää-sarja on kyllästetty korkokengillä, cosmopolitan-drinkeillä ja seksillä. Varsinaista televisiosarjaa tehtiin yhteensä kuuden tuotantokauden ja 94 jakson verran. Sarjan pohjalta on julkaistu myös kaksi kokoillan elokuvaa ja kolmas on ilmeisesti suunnitteilla.

CBS-televisiokanavan Sunday Morning -ohjelmassa vieraana käynyt Carrie Bradshawia esittävä Sarah Jessica Parker on paljastanut, että kolmannen elokuvan mahdollisuus on olemassa ja todellinen. Hän myönsi kolmannen elokuvan olevan hautomossa, vaikka sitä ei ole vielä aloitettu ja päästetty päivänvaloon.

Kerroimme taannoin, että sarjan luoja Michael Patrick King lupaili kokonaisen tuotantokauden kuvaamista eetteriin. King heitti ilmoille mahdollisuuden jatkaa Sinkkuelämää-sarjaa, sillä fanit palavat halusta tietää lisää pääosissa olevien naisten elämästä. Hänen mukaansa tuleva sarja tultaisiin esittämään videotoistopalvelussa, kuten Netflixissä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat