Kylie Jenner esitteli muotoilevan alushameensa – kurvien salaisuus paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias Kylie Jenner on totuttu näkemään hyvin paljastavissa kuvissa, jotka kuvataan joko lehtiä varten tai vain omaksi ja fanien iloksi sosiaaliseen mediaan. Jenner nähtiin juuri näyttävässä Complex-lehden kansikuvassa, jossa nuori kaunotar säväytti ilman paitaa.

Tällä kerralla Kylie Jenner päätti hemmotella fanejaan Snapchatissa julkaisemalla itsestään kaksi paljastavaa kuvaa. Kuvissa nainen esittelee hänen valkoista alusasuaan seksikkäissä peilin kautta otetuissa kuvissa, jotka hän on napannut itse puhelimellaan.

Kuvissa Kylie Jenner esittelee hänen alushamettaan. Jennerin alushame on tiukka ja vartaloa myötäilevä hame, joka kiinnittyy tiukkaan yläosaan. Yläosa on vyötäröä kapeammaksi puristava korsetti, jonka avulla Kylie Jenner pystyy korostamaan upeaa tiimalasivartaloaan.