Scarlett Johanssonilta yllättävä aluevaltaus – avaa popcorn-kaupan Pariisiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Scarlett Johansson tunnetaan parhaiten yhtenä tämän hetken kovapalkkaisimmista naisnäyttelijöistä, mutta nyt hän on suunnittelemassa yllättävää aluevaltausta. Hollywood-tähti on avaamassa popcorneihin erikoistuneen liikkeen Pariisiin.

Yummy Pop -niminen kauppa tulee myymään gourmet-popcorneja. Tarjolla on muun muassa tryffelillä, parmesaanilla ja Vermont-cheddarilla maustettuja naposteltavia. Popcorn-kauppa tulee sijaitsemaan Pariisin Le Maraisin kaupunginosassa.

Liikkeen idean taustalla on AFP-uutistoimiston mukaan Johanssonin lisäksi hänen ranskalainen aviomiehensä, mainontajohtaja Romain Dauriac. Pariskunnan suunnitelmissa on avata lisää Yummy Pop -liikkeitä, mikäli La Maraisin toimipiste osoittautuu menestykseksi.