Scarlett Johanssonilta yllättävä aluevaltaus – avaa popcorn-kaupan Pariisiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Scarlett Johansson tunnetaan parhaiten yhtenä tämän hetken kovapalkkaisimmista naisnäyttelijöistä, mutta nyt hän on suunnittelemassa yllättävää aluevaltausta. Hollywood-tähti on avaamassa popcorneihin erikoistuneen liikkeen Pariisiin.

Yummy Pop -niminen kauppa tulee myymään gourmet-popcorneja. Tarjolla on muun muassa tryffelillä, parmesaanilla ja Vermont-cheddarilla maustettuja naposteltavia. Popcorn-kauppa tulee sijaitsemaan Pariisin Le Maraisin kaupunginosassa.

Liikkeen idean taustalla on AFP-uutistoimiston mukaan Johanssonin lisäksi hänen ranskalainen aviomiehensä, mainontajohtaja Romain Dauriac. Pariskunnan suunnitelmissa on avata lisää Yummy Pop -liikkeitä, mikäli La Maraisin toimipiste osoittautuu menestykseksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat