Uusi pyörälukko saa varkaan oksentamaan – vapauttaa kaasua murrettaessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pyörävarkaat ovat monissa suurkaupungeissa riesa, joista ei tunnuta pääsevän eroon. Kestävimmätkään pyörälukot eivät aina turvaa pyörää, koska varas voi yksinkertaisesti kantaa pyörän autoon ja kuljettaa sen paikkaan, jossa varas saa rauhassa murtaa pyörän lukkoa.

Nyt Daniel Ldzkowski -niminen yrittäjä on keksinyt uudenlaisen ratkaisun pyörävarkaiden varalle. Ldzkowski on kehittänyt Skunklock-nimisen lukon, joka vapauttaa pahalta haisevaa kaasua varkaan päälle kun henkilö yrittää väkivalloin murtaa lukkoa.

Skunklock-lukon vapauttama kaasu on niin voimakasta, että se saa varkaan heti pahoinvoivaksi. Kaasu saa varkaan oksentamaan, mikä toivottavasti saa hänet jättämään pyörän rauhaan ollessaan liian huonovointinen jatkaakseen lukon murtamista. Ldzkowski yrittää rahoittaa keksintönsä tuotantoa Indiegogo-sivustolla, jossa hän on kerännyt noin neljäsosan tavoittelemastaan summasta.