Annos ei vastannut kuvaa – nainen vaatii miljoonakorvauksia pikaruokaketjulta

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikaruokaruokaketjujen mainostamat annoskuvat eivät useimmissa tapauksissa vastaa sitä näkyä, joka annoksen ostajaa lopulta odottaa. Eräs nainen oli kuitenkin niin pettynyt siihen miten erilainen hänen ostamansa annos oli mainoskuvaan verrattuna, että hän päätti nostaa Kentucky Fried Chicken -ravintolaa vastaan oikeusjutun.

Kentucky Fried Chicken -ravintola oli mainostanut 20 dollaria maksavaa perhekokoista ateriaa, joka sisälsi ison kopallisen friteerattua kanaa, kaksi kulhollista perunamuusia, kastiketta, salaatin ja neljä keksiä. Eräs newyorkilainen nainen oli päättänyt kuvan perusteella ostaa kyseisen annoksen, joka oli kuitenkin pettänyt naisen odotukset täysin.

Annos oli sisältänyt vain kahdeksan palaa friteerattua kanaa. Määrä oli ilmoitettu annoksen lisätiedoissa, mutta kuva antoi kuitenkin olettaa, että annos sisältäisi todella ison kopallisen kanaa. Ravintola tarjosi naiselle TMZ-uutisten mukaan alennuskuponkeja hyvitykseksi pettymyksestä, mutta ne eivät kelvanneet. Nainen haluaa ravintolalta 20 miljoonan edestä korvauksia, jotka hän yrittää saada KFC-ketjulta oikeusteitse.