Kammottava näky videolle – hämähäkki kantaa mukanaan kuollutta hiirtä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa levinneellä tuoreella videolla nähdään tilanne, joka on omiaan aiheuttamana painajaisia hämähäkkikammoisille. Siinä kahdeksanjalkainen ötökkä on napannut tavanomaista isomman saaliin.

Australialaisen Jason Womalin kuvaamalla videolla suurikokoinen jahtihämähäkki kantaa saalista mukanaan jääkaapin ovea pitkin. Kyseessä oli suurin piirtein hämähäkin itsensä kokoinen hiiri.

Ötökkä kantoi nisäkästä ketterästi mukanaan liikkuessaan jääkaapin pinnalla. Tiedossa ei ole, onnistuiko hämähäkki tappamaan hiiren itse vai löysikö se eläimen jo valmiiksi kuolleena.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat