Mies ei saanut penisrengasta irti – jouduttiin leikkaamaan voimaleikkurilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Thaimaan Bangkokissa asuva mies toimittiin taannoin sairaalaan penisrenkaan jäätyä jumiin hänen elimeensä. Seksivälineen irrottaminen osoittautui haastavaksi jopa sairaalan henkilökunnalle, joka joutui turvautumaan tavallista järeämpiin työkaluihin saadakseen renkaan auki.

Rengas oli jäänyt jumiin miehen peniksen ympärille hänen käytettyään sitä kotonaan. Kovissa kivuissa ollut mies toimitettiin ambulanssilla läheiseen sairaalaan. Lääkärit yrittivät ensin saada rengasta irti öljyn avulla, mutta eivät onnistuneet.

Penisrengas onnistuttiin lopulta rikkomaan kahtia isokokoisten voimaleikkurien avulla. Sairaalassa vapaaehtohtoisena pelastustyöntekijänä toimiva Jack Bansakul kertoo The Mirror -lehdelle, että rengasta yritettiin irrottaa jopa kolmen tunnin ajan. Seksiväline oli valmistettu niin voimakkaasta metallista, ettei edes rautasaha tehonnut siihen.

– Mies selvisi operaatiosta ehjin nahoin ja pääsi palaamaan kotiinsa. En usko hänen käyttävän penisrengasta uudelleen, Bansakul kertoo.