Mikä photoshop-moka! Huippumalleilta editoitiin polvet pois

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lehtien kansiin ja haastattelukuviin muokatut kuvat julkkiksista ovat välillä niin epäluonnollisia, että virheet pystyy tunnistamaan heti nopeallakin vilkaisulla. Monet photoshoppausvirheet saadaan kiinni helposti, mutta siitä huolimatta kuvia käsitellään edelleen rankalla kädellä.

Tunnettujen tähtien ihoa, kasvoja tai vartalon mallia ei kannata mennä muuttamaan kovinkaan paljoa, koska niistä jää mitä todennäköisemmin kiinni kaikkien tietäessä miltä tähti luonnossa näyttää. Nyt W Magazine -lehden kansikuvan tekijä päätti jostain syystä poistaa Gigi Hadidin ja Kendall Jennerin polvet.

Vaikka Kendall Jennerin tai Gigi Hadidin ulkonäkö olisikin entuudestaan kuvan katsojalle tuntematon, jokainen kuitenkin tietää, että ihmisvartaloon kuuluu polvet. Kuvassa olevilla malleilla niitä ei kuitenkaan enää ole. Polvien sijaan naisilla on sileä iho, joka jatkuu yhtenäisenä todella kapeaksi muokatusta säärestää pohkeeseen saakka.

#COVERGIRL @KendallJenner stars the new cover for @iwmag 's 10th Anniversary Art Issue shot by @JasonKibblerStudio ? St: @patrickmackieinsta

A photo posted by Elite Model Management Paris (@elite_paris) on