Räppäri mainosti levyä potkujen uhalla – ravintolan kyltti uuteen uskoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aloittelevilla muusikoilla ei aina ole helppoa. Pontentiaalisia kuulijoita on vaikea ohjata oman musiikin pariin tarjonnan kasvaessa jatkuvasti. Harvalla itsenäisellä artistilla on resursseja promotoida materiaaliaan samaan tapaan kuin isoilla artisteilla ja levy-yhtiöillä.

Mike Barz on Yhdysvaltojen Illinoisissa asuva räppäri, joka julkaisi taannoin uuden mixtape-levynsä. Paikallisessa Wendy’s -pikaruokalassa työskentelevä artisti keksi keinon mainostaa verkossa kuunneltavaa materiaaliaan potkujen uhalla. Hän järjesteli ravintolan ulkopuolella olevan valtavan kyltin kirjaimet uudelleen.

– Lataa Mike Barzin mixtape, kyltissä luki.

Räppäri jakoi kuvan kyltistä Facebookissa, ja totesi olevansa irtisanottu. Ilmeisesti miehen pomolta löytyi kuitenkin ymmärrystä aloittelevan artistin ponnistelua kohtaan. Mike Barz kertoi nimittäin myöhemmin Mashable-sivustolle olevansa edelleen töissä ravintolassa.

– Kappaleitani ei ladattu niin paljon kuin odotin, ja tiesin että minun täytyisi tehdä jotain absurdia ja käsittämätöntä päästäkseni tavoitteeseeni, Mike Barz paljasti.

– Kun huomasin kuvani leviävän verkossa ja saavan sata tykkäystä kymmenessä minuutissa, tiesin suunnitelmani toimineen, räppäri jatkoi.

FACEBOOK