Uskomaton yhteensattuma – 103-vuotiaalla miehellä sama syntymä- ja kuolinaika

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Jimmy Newell ehti saavuttaa kunnioitettavan 103 vuoden iän ennen menehtymistään. Vielä hämmästyttävämpää on se, että miehellä oli sama syntymä- ja kuolinaika.

Jimmy Newell syntyi 11. Lokakuuta 1913 ja kuoli 11. Lokakuuta 2016. Mies syntyi ja kuoli tasan kello 12 päivällä. Mies oli työskenteli eläessään tietokonealalla, ja hänen ansiostaan Iso-Britanniaan saatiin aikoinaan ensimmäiset käteisnostoautomaatit.

Vanhus oli joutunut 16 vuorokautta aikaisemmin sairaalaan kaaduttuaan kotonaan. Miehen poika Graham kuitenkin uskoo, ettei Jimmyn menehtyminen omana syntymäpäivänään ollut sattumaa.

– Isäni kuoli pidellessään kättäni samalla kun puhuin puhelimessa poikani kanssa. Kerroin pojalleni isän kuolleen ja katsoin kelloa. Se oli tasan 12, Graham paljastaa Daily Mail -lehdelle.

– Hän halusi olla 103-vuotias. Isälläni oli erittäin määrätietoinen ja minä todellakin uskon sen olleen sitä mitä hän tahtoi, mies jatkaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat