Viinipullolle keksittiin oma kondomi – suojaa viiniä hapelta

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä pitkän työpäivän päätteeksi olisi mukavaa rentoutua ja juoda lasillinen viiniä, mutta harvemmin viinipulloa tulee avattua vain yhden lasillisen vuoksi. Loppu viini alkaa muuttamaan makuaan nopeasti sen jälkeen kun korkki on avattu ja viini pääsee ilman kanssa vuorovaikutukseen.

Nyt viinipulloja varten on kuitenkin kehitelty oma kondomi, joka suojaa viiniä hapelta. Wine Condom -nimiset kondomit ovat mustia ja tarkoitettu nimensä mukaisesti viinipullon suojaksi. Tuote kertoo pakkauksen kannessa tarjoavansa suojaa kaikille viinin rakastajille.

Viinikondomit on pakattu yksittäin samalla tavalla kuin tavallisetkin kondomit. Yhtä kondomia pystyy käyttämään viinipullon suun suojana kaksi kertaa. Viinikondomin ansiosta viini säilyy jääkaapissa parempana hieman pidempään kuin ilman korkkia.

We don't know how to say this but… This wine condom is everything. #wickedwinerun #winecondom #vinoprotection

A photo posted by Wicked Wine Run (@wickedwinerun) on