Hailey Baldwin käänsi miesten päät – tyrmäävä näky kadulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias mallikaunotar Hailey Baldwin on näyttävä julkkisperheen tytär, joka on kuitenkin tullut useimmille tutuksi vasta hänen ystäväpiiristään. Baldwin kääntää nykyään monien ihmisten ja valokuvaajien päät ilman malliystävättäriäänkin astellessaan yksin suurkaupungin kaduilla.

Hailey Baldwinilla on upean luonnollinen ja huoleton tyyli, ja hän tuntuukin suosivan rentoutta aina vaatteita valitessaan. Nyt kaunotar asteli New Yorkin kaduilla todella kauniina, ja hän näytti siltä kuin olisi juuri muotilehden kuvauksissa kävellessään näyttävässä asussa kaupungilla.

Baldwinilla oli yllään rento ja suuri neulepusero, joka toimitti myös mekon virkaa. Kaunottarella ei ollut housuja, mutta jalkoja peitti kuitenkin näyttävät saappaat, joiden varsi ylettyi reilusti yli polveen saakka. Tyylin kruunasi vielä lähes maata hipova pitkä takki ja rennolle nutturalle kiinnitetyt hiukset.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash