Isä toteutti poikansa piirustukset – hervoton tulos kuvina!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten piirustukset ovat usein todella hellyttäviä, mutta kuitenkin vielä hieman kaukana tosielämästä. Lasten hahmottamis- ja piirtämiskyky eivät ole vielä aivan aikuisten tasolla, mutta nyt eräs perheenisä on päättänyt näyttää miltä hänen poikansa piirustukset näyttäsivät tosielämässä.

Kuusivuotias Dom rakastaa piirtämistä, mutta esineiden ja esimerkiksi eläinten hahmottamisessa on lasten tapaan vielä hieman petraamista. Hänen isänsä on kuitenkin taitava käsittelemään kuvia, joten hän päätti näyttää miltä pojan teokset näyttäisivät tosielämässä. Tulos on upea.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat