Kaunista Saara Aalto, kaunista! Tässä upeat kuvat finaalista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Saara Aalto jatkaa voittokulkuaan Britannian X Factor -ohjelmassa, sillä hän selvisi viikonloppuna jälleen jatkoon kovatasoisessa ja arvostetussa kilpailussa. Esitys oli huikea niin laulullisesti kuin visuaalisestikin. Kappaleena kuultiin tällä kertaa Oh So Quiet.

Parhaillaan Splash-kuvatoimisto levittää Saaran esityksen valokuvia maailmalle. Toivottavasti nämä otokset leviävät mahdollisimman laajalle, sillä jo tähän mennessä saadun menestyksen turvin Saaran ura menestyksekkäänä laulajana voi olla turvattu. Myös esimerkiksi YouTubessa Aalto on ylivoimaisesti suosituin finalisti. Kerroimme aiemmin kuinka jo Saaran koelaulu nousi koko ohjelman katsotuimmaksi YouTubessa.

Saaralla ei ole kotikaupunkia Britanniassa, joten hän on automaattisesti niin sanotusti takamatkalla yleisöäänestyksissä, koska hänellä ei ole oman kotikaupungin tukijoukkoja äänestämässä. Viime viikkoina Britanniassa medioiden otsikoissa ollut Aalto on kuitenkin saanut koko ajan enemmän suosiota.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash