Maitland Ward mauttoman paljastavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Maitland Ward on tullut suomalaisille tutuksi televisiosarjoista, kuten Kauniit ja rohkeat ja Isojen poikien leikit. Neitokainen ei ole vielä tehnyt lopullista läpimurtoa Hollywood-tähtien A-sarjaan, mutta työskentelee kuitenkin aktiivisesti sen eteen.

Eilen Maitland ikuistettiin kuvaamassa joulukorttiaan vihreään toppiin pukeutuneena. Joulukorttien saajat mahtavat olla ihmeissään saadessaan näyttelijättärestä kuvan, jossa tämän rintavako on pääosassa.

Rajoja koettelevan rohkeita kuvia sosiaalisessa mediassa julkaiseva Maitland Ward suivaantui taannoin, kun hänen kuvansa poistettiin Instagramista sääntöjen vastaisina. Sittemmin hän teki vastaiskun julkaisemalla itsestään kuvan, jossa hänellä on yllään ainoastaan vessapaperia. Mitään intiimejä paikkoja ei kuvassa kuitenkaan näkynyt.

Maitland Ward on amerikkalainen näyttelijätär, joka teki 1990-luvulla läpimurtonsa televisiossa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa Jessica Forresterin roolissa. Sittemmin hän näytteli pääroolia Isojen poikien leikit -suosikkisarjassa. Muissa rooleissa hänet on nähty muun muassa sarjoissa Koti kuntoon ja Hoidon tarpeessa.

Splash
Splash
Splash
Splash