Miley Cyrus pyllisti kameralle joogasessiossa: ”Suudelkaa tätä jos…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa vieraillut poptähti Miley Cyrus nähtiin taannoin kiertelemässä vaateliikkeitä yhdessä äitinsä Tish Cyrusin kanssa rinnat paljaana. Viime aikoina julkisuudesta hiljaiseloa viettänyt poptähti on nyt ottanut kantaa Yhdysvalloissa parhaillaan nousevaan vaalikuumeeseen.

Miley Cyrus kannattaa Hillary Clintonia, joka johtaa tällä hetkellä gallupeissa viiden prosenttiyksikön voimin. Miley päätti kantaa kortensa kekoon pyllistämällä kameralle kesken joogasessionsa ja neuvoi jotain muuta kuin Clintonia äänestäviä ”suutelemaan astangajoogapeppuaan”.

Miley Cyrusin äiti Tish lienee tottunut näkemään tyttärensä yllä mitä paljastavimpia vaatteita, mutta taannoinen rinnat paljastanut asu lienee ollut hänellekin ihmetyksen aihe. Kuvista päätellen shoppailureissu oli kuitenkin onnistunut, sillä Miley ihastui eräässä putiikissa korkeavyötäröisiin farkkuihin ja esitteli niitä innoissaan äidilleen.