Nainen tekee sanomalehdistä realistisia eläimiä – näitä tekee mieli silittää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanomalehti jalostuu esimerkiksi uudestaan muotoiltavaksi paperimassaksi. Japanilainen taiteilija Chie Hitotsuyaman tekemät eläinteokset ovat hämmästyttävän aidon näköisiä. Nainen osaa muotoilla sanomalehdestä karvaisia otuksia.

Fujissa asuva paperitaiteilija julkaisee teostensa kuvia nettiin. Nainen on tehnyt paperimassasta muun muassa karvaiselta näyttäviä jäniksiä ja paviaaneja. Taiteilijan teoksia katsoessa on vaikea uskoa, että valmistusmateriaalina on käytetty tavallista sanomalehteä. Hitotsuyamalla on näyttely Kaliforniassa sijaitsevassa Museum of Art & Historyssa, RocketNews24-sivusto uutisoi.

Paperi on askartelumateriaalina verraton, sillä perinteisen piirustuspohjan lisäksi siitä voi leikellä, taitella, rypistellä tai repiä osia teoksia varten. Paperia on leikattu taidetarkoituksessa etenkin Kiinassa vuosisatojen ajan. Eurooppaan trendi on saapunut huomattavasti myöhemmin.

#jackrabbit #Lancaster#hitotsuyamastudio#newspaper #LA#sculpture I am making jackrabbit?

A photo posted by hitotsuyama.studio (@hitotsuyama.studio) on

Work in progress…#bluejey #LA#small#bird#cute#lancaster #moah #stussywomen #california #making

A photo posted by hitotsuyama.studio (@hitotsuyama.studio) on

#hitotsuyamastudio #animal#sculpture #art #paperworks#studio

A photo posted by hitotsuyama.studio (@hitotsuyama.studio) on

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat