Nicki Minaj yltyi twerkkaamaan – asu ei jättänyt arvailuille varaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicki Minaj osaa säväyttää keikoillaan aina omalla asuvalinnallaan ja rohkeudellaan, ja naisen keikoilla nähdäänkin aina paljon asennetta ja paljasta pintaa. Tällä kerralla myös naisen tanssiliikkeet miellyttivät faneja kun nainen intoutui twerkkaamaan.

Nicki Minaj esiintyi New Yorkin Barclays Centerissä järjestetyssä Tidal X:1015 -konsertissa. Uskomattoman kurvikas popkaunotar asteli punaiselle matolle läpinäkyvässä asussa, joka yllään hän myös esiintyi. Naisen tanssiliikkeet ovat saaneet aikaan väittelyn siitä onko Nicki Minajin takapuoli aito vai ei.

Räppärin fanit ovat alkaneet spekuloimaan väittelemään siitä onko naisen takapuoli aidosti niin suuri vai onko hän käynyt leikkauksessa. Naisen kurvikas tiimalasivartalo on osan mielestä niin älytön, että sen täytyy olla kauneuskirurgian ansiota.