Saara Aallon uudesta videosta jättihitti – jo yli 1 500 000 katsojaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatar Saara Aalto jatkaa voittokulkuaan Britannian X Factor -ohjelmassa, sillä hän selvisi viikonloppuna kilpailussa jälleen jatkoon. Kappaleena kuultiin tällä kertaa Oh So Quiet, josta tuli heti Saaran esittämänä todellinen nettihitti.

Saaran esitys on tähän mennessä katsottu jo yli puolitoista miljoonaa kertaa, ja määrä kasvaa kovaa vauhtia, kun sana suomalaisneitokaisen esityksestä leviää maailmalla. Aallon esitys on ylivoimaisesti suosituin finalistien esityksistä, joten katselukerroilla mitattuna Saara on voittaja-ainesta. Kerroimme jo aiemmin kuinka myös hänen koelaulunsa nousi heti hitiksi.

Splash
Splash
Splash
Splash

Parhaillaan Splash-kuvatoimisto levittää Saaran esityksen valokuvia maailmalle. Toivottavasti nämä otokset leviävät mahdollisimman laajalle, sillä jo tähän mennessä saadun menestyksen turvin Saaran ura menestyksekkäänä laulajana voi olla turvattu. Myös esimerkiksi YouTubessa Aalto on ylivoimaisesti suosituin finalisti. Kerroimme aiemmin kuinka jo Saaran koelaulu nousi koko ohjelman katsotuimmaksi YouTubessa.

Saaralla ei ole kotikaupunkia Britanniassa, joten hän on automaattisesti niin sanotusti takamatkalla yleisöäänestyksissä, koska hänellä ei ole oman kotikaupungin tukijoukkoja äänestämässä. Viime viikkoina Britanniassa medioiden otsikoissa ollut Aalto on kuitenkin saanut koko ajan enemmän suosiota.