Selfie-kuvilla odottamaton sivuvaikutus – kauneusleikkaukset yleistyvät nopeasti

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Selfie-kuvien ottaminen on alkanut huolestuttamaan ihmisiä, koska selfie-kuvien ottaminen ja katseleminen lisää tutkijoiden mukaan ihmisten epävarmuutta. Yksi näkyvä oire jatkuvaan kasvokuvien ottamiseen on kauneusleikkausten yleistyminen.

Daily Mail -lehden mukaan kasvojen kauneusleikkaukset ovat kasvaneet vuoden 2015 jälkeen jopa 16 prosentilla. Kauneusleikkausten suosion kasvaminen johtuu plastiikkakirurgien mukaan siitä, että ihmiset haluavat näyttää paremmilta omissa selfie-kuvissaan. Ihmiset ovat omia kuviaan tuijottamalla löytäneet kasvoistaan uusia epäkohtia, joita he useimmiten haluavat korjata kauneusleikkausten avulla.

Ihmiset hakeutuvat entistä helpommin kirurgin veitsen alle saadakseen itsestään paremman kuvan. Ihmiset haluavat tehdä kasvokuvia varten etenkin kasvojen kohotusleikkauksia, kaksoisleukaan kohdistuvia leikkauksia ja rasvaimuja saadakseen siromman ja erottuvamman leukalinjan kuviin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat