Taylor Swiftin biisivalinta ihmetyttää – sivallus exälle?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

DJ-supertähti Calvin Harrisin This Is What You Came For -hitti on valloittanut kaikkien yökerhojen tanssilattioita siitä lähtien kun kappale julkaistiin. Rihannan laulaman hitin kirjoittajaksi paljastui myöhemmin Taylor Swift, joka oli vain käyttänyt itsestään salanimeä Nils Sjoberg.

Kappale aiheutti parin välille draamaa sen jälkeen kun Calvin Harris ja Taylor Swift erosivat. Vaikka kaunotar itse halusi jäädä taustalle salanimellä Nils Sjoberg, hän myöhemmin kuitenkin suuttui kun ei saanut tunnustusta silloiselta poikaystävältään kappaleen kirjoittamisesta. Nyt Swift iski takaisin esittäessään DJ:n kappaleen omassa konsertissaan.

Taylor Swift yllätti faninsa esittämällä entisen poikaystävänsä kappaleen omalla keikallaan. Hän esitti This Is What You Came For -hitin pianolla säestäen ja loi yleisöön laulun aikana veikeän katseen, joka paljasti kappaleen esittämisen olevan suora kuittaus Calvin Harrisille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat