Dildo löytyi kaupungin kattojen yltä – näyttävä protesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoon Brixtonissa liikkuu mystinen aktivisti, joka ripusti suurikokoisen ja violetin seksivälineen alueen vilkkaimman tien varrelle. Dildo roikkui tietokonekaapeleista McDonald’sin yläpuolella. Tempauksen uskotaan protestoivan alueen kallistuvia vuokria vastaan.

Brixtonissa asuva 27-vuotias Niall Trask huomasi dildon nopeasti. Hän kiipesi pikaravintolan yläpuolelle ja otti kuvan seksivälineestä. Samassa rakennuksessa sijaitsee kiinteistövälitysfirma, joka on tehnyt aktiivista työtä alueen asuntojen sosiaaliluokkien puhdistamiseen. Toimenpiteiden kautta myös kaikkien asuntojen vuokrat ja arvot ovat nousseet.

Mirrorin haastatteleman Traskin mukaan dildojen ripustamisesta saattaa tulla samankaltainen ilmiö kuin meneillään olevasta pellebuumista. Brixtonin asuinalue on suosittu etenkin lontoolaisten bloggaajien keskuudessa, ja sitä voidaan pitää trenditietoisten suosimana alueena. Nähtäväksi jää, leviääkö tämäkin kannanotto Suomeen.