Justin Timberlake vankilaan? Mokasi pahasti Twitterissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa valmistaudutaan parhaillaan tuleviin presidentinvaaleihin. Monet julkisuuden henkilöt ovat jakaneet aiheeseen liittyviä viestejä sosiaalisessa mediassa, eikä poptähtenä ja näyttelijänä tunnettu Justin Timberlake ole poikkeus.

Justin Timberlake jakoi Istagramissa kotikaupungissaan, Tennesseen Memphisissä sijatisevassa äänestyspaikassa otetun selfie. Nyt mies saattaa kuitenkin olla vaikeuksissa sittemmin poistetun otoksen vuoksi. Tennesseen osavaltion laki nimittäin kieltää ottamasta kuvia tai nauhoittamasta keskusteluja äänestyspaikoissa.

TMZ-sivuston mukaan lain rikkomisesta voi seurata jopa 30 vuorokauden vankeusrangaistus. Viime vuonna säädetyn lain rikkomisesta ei toistaiseksi ole syytetty ketään. Paikallisen piirisyyttäjän toimiston edustajan mukaan Justin Timberlaken tapausta kuitenkin tutkitaan parhaillaan.