Katie Price kävelyllä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja malli Katie Price pitää tällä hetkellä hieman taukoa Loose Women -keskusteluohjelman panelistin paikasta. Price on aviomiehensä Kieran Haylerin kanssa lomailemassa Barbadoksella, jossa he ovat korjaamassa suhdettaan pettämishuhujen jälkeen.

Nyt Katie Price ja hänen aviomiehensä on kuvattu rannalla Barbadoksella heidän viettäessään aurinkolomaa. Samalla Katie pääsi esittelemään uhkeita silikonimuotojaan paparazzeille. Price otti lomaa töistään korjatakseen suhteensa aviomieheensä pettämisväitteiden jälkeen.

38-vuotias Katie Price ja 29-vuotias Kieran Hayler nähdään nykyisin vain harvakseltaan yhdessä julkisuudessa. Aviopari uusi taannoin valansa kolmatta kertaa ja näyttää onnelliselta. Lomakuvien perusteella näyttää siltä, että suhde on saatu jälleen korjattua ja pettämishuhut on jätetty taakse.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splashvv
Splashvv