Naiselle lähetettiin kuva peniksestä – vastaiskusta tuli nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miesten lähettelemät peniskuvat saavat harvoin ventovierailta naisilta ihastunutta vastaanottoa. Todellisuudessa herrat saattavat yllättää naisia pikaviestinpalveluiden kautta genitaalialueiden otoksilla niin usein, että osa neitokaisista on nähnyt kaikki mahdolliset kokoluokat ja värivariaatitot.

Brittiläinen Sarah-Louise Jordan oli saanut Facebookin viestien kautta kuvan ventovieraan miehen sukupuolielimestä. Kuten kunnon englantilainen tekee, vastasi Jordan miehelle virallisesti kirjeen muodossa. Nainen julkaisi kirjeen Facebook-sivullaan.

Virallisen näköisessä vastauksessa pahoitellaan, että mies on epäonnistunut käytöstavoissaan. Peniskuvan lähettäjän tulisi opetella oikeaoppiminen tervehtimistapa ja tehokkaampi tapa purkaa seksuaalista turhautumistaan. Lisäksi miehen kannattaisi pohtia ajankäyttöään.

I found a surprising picture in my messages. So, I did the only English thing there was to do; I wrote them a letter.

Publié par Sarah-Louise Jordan sur mercredi 15 juin 2016