Silikonirinnat vai ei? Paris Hiltonin kasvanut povi ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hotelliperijätär Paris Hilton on yksi eniten arvostelua osakseen saava julkisuuden nainen. Tämä ehkäpä siksi, että hänellä on rahaa ja ulkonäköä, eli kaikkea sitä josta on helppo olla kateellinen. Suurta povea Parisille ei ole kuitenkaan luonnollisella tavalla suotu.

Hiltonilla on jo pitkään huhuttu olevan silikonirinnat, mutta hän itse on kiistänyt väitteet. Sen sijaan hän on kertonut korostavansa kurvejaan muilla keinoilla. Tuoreet paparazzikuvat osoittavat, että Hilton on nyt kurvikkaampi kuin aikoihin, ja kuvat ovat saaneet silikonihuhut taas liikkeelle.

Taannoin Paris Hiltonin kerrottiin avaavan kolme hotellia Dubaihin, New Yorkiin ja Las Vegasiin. Hotellit tulevat Parisin yrityksen yksinomistukseen, eikä niistä ole juurikaan hiiskuttu lisätietoja julkisuuteen etukäteen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash