Rihanna taustatanssija kadonnut – internet täyttyi ilmoituksista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkin Broadwaylla ammattitanssijana työskentelevä 32-vuotias Shirlene Amber Quigley on kadonnut viime viikonloppuna. Nainen on toiminut muun muassa Beyoncen ja Rihannan kiertueilla taustatanssijana. Nyt Rihanna on osoittanut huolensa naisen puolesta.

Rihanna julkaisi ilmoituksen kadonneesta tanssijastaan, Shirlene Quigleysta. Nainen on nähty viimeksi yöllä Port Authorityn bussiasemalla vaaleanpunaiseen takkiin ja korkokenkiin pukeutuneena. Naisen puhelin on puolestaan löytynyt newyorkilaisesta morsiusliikkeestä. Quigley on kotoisin Los Angelesista.

Rihannan julkaiseman videon yhteydessä kerrotaan, että taustatanssija on ihana ihminen. Quigley oli tiettävästi vahvasti uskovainen ja hänen viimeiset twiitit sekä Facebook-päivitykset liittyvät Jumalan sanaan. Nainen oli puhunut läheisilleen sekavasti päiviä ennen katoamistaan, Heavy-sivusto uutisoi. Hän oli muun muassa sanonut ystävälleen: ”Ole valmiina, kohta se tapahtuu ja tarvitsen apuasi.”

? beautiful day ? #NYC #Summer #Kisses ?

A photo posted by Princess In Pumps (@shirlenequigley) on