Rihannan kadonnut taustatanssija löytyi – makaa sairaalassa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Broadwaylla ammattitanssijana työskentelevän 32-vuotiaan Shirlene Amber Quigleyn uutisoitiin aikaisemmin tällä viikolla kadonnee. Tapaus nousi otsikoihin pian sen jälkeen kun Rihanna osoitti sosiaalisessa mediassa huolensa naisen puolesta.

Nyt Shirlene Quigley on löydetty. North Bergenin poliisilaitoksen Facebook-sivun mukaan tanssijana työskentelevä nainen on kunnossa. Hänen kerrotaan kuitenkin olevan parhaillaan hoidossa vielä nimeämättömässä sairaalassa.

Quigley on nähty taustantanssijana muun muassa Rihannan, Beyoncen, Missy Elliottin ja Jamie Foxxin kiertueilla. Naisen kerrotaan puhuneen läheisilleen erikoisia asioita ennen katoamistaan. Hän oli muun muassa sanonut ystävälleen: ”Ole valmiina, kohta se tapahtuu ja tarvitsen apuasi.”