Kunto-ohjaaja paljasti – näin saat upeat vatsalihakset valokuviisi

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvään fyysiseen kuntoon ei ole oikotietä, mutta siitä huolimatta moni etsii sellaista. Ihmiset etsivät verkosta nopeasti laihduttavia ihmedieettejä, jotka eivät kuitenkaan pidä painoa poissa pidemmällä aikavälillä.

Nyt kunto-ohjaaja on näyttänyt videolla miten paljon muun muassa oma ryhti vaikuttaa vatsalihaksiin kuvissa. Carly Rowena on julkaissut Instagram-kanavallaan videon, jossa hän näyttää, että hänkin saa vatsamakkaroistaan kiinni vaikka hän näyttää olevan kiinteä ja lihaksikas.

Vaikka ihosta ja rasvakerroksesta saisi nipistämällä kiinni, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että henkilöllä olisi liikaa rasvaa. Toisessa videossa Rowena halusi näyttää seuraajilleen miten paljon oma ryhti, asento ja vatsalihasten jännittäminen vaikuttavat kuvaan.

Rowenalla on rautaiset vatsalihakset, mutta jopa hän sai ne piiloon vääränlaisella asennolla. Liika jännittäminenkään ei aina anna oikeaa kuvaa siitä miltä sosiaalisessa mediassa ihailtu henkilö näyttää ollessaan täysin rentona.