Mariah Carey povekkaana illalliselle – huomio kiinnittyi kuitenkin aivan muuhun

Viihdeuutiset · Stara.fi

R&B-diiva Mariah Carey on parhaillaan työstämässä uutta albumiaan. Kaiken kiireen keskellä tähti on kuitenkin Instagram-kuviensa perusteella ehtinyt nauttia myös elämän pienistä rentoutumishetkistä. Eilen illalla Mariah ehti suunnistaa illalliselle New Yorkissa.

Antavalla kaula-aukolla varustettuun siniseen iltapukuun sonnustautunut poptähti oli varmasti tyytyväinen povensa suoritykseen paparazzien ristitulessa, mutta hän nosti kuitenkin pääosaan upean timanttisormuksensa. Australialaisen miljardoöri James Packerin kanssa illastanut Carey nautti selvästi saamastaan huomiosta.

Korujen esittely ei ole Mariahille vierasta, sillä taannoin hän nautti vaahtokylvystä ammeessa täysiin meikkeihin ja timanttikoruihin tälläytyneenä. Uuden albumin työstämisen lisäksi Mariah Carey on kuvannut uutta realitysarjaa E! -kanavalle. Mariah’s World -sarjassa seurataan tähteä hänen Euroopan kiertueellaan ja valmistautumassa häihinsä miljardööri James Packerin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash