Saara Aalto naurattaa brittejä nyt suomeksi: ”Sä teit siitä sun banaanin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajasensaatio Saara Aalto on noussut nopeasti kansainväliseksi suosikkitähdeksi, kun hänen menestyksensä Britannian X Factor -ohjelmassa on jatkunut huimana. Hän on päässyt ohjelman finaaleissa jo todella pitkälle, ja siksi suomalaislaulajatar on jo julkkis muun muassa Englannissa.

Nyt Saara on hauskuttanut brittejä ja muita ulkomaalaisia puhumalla suomea haastattelussa. Hän esitteli monipuolista kielitaitoaan TalkTalkin haastattelussa, ja tietenkin vuoroon tuli myös brittien korvaan hyvin eksoottiselta kuulostava suomi. Tuttujen fraasien lisäksi käännettäväksi tulee myös ohjelman tuomarin taannoinen lausahdus.

– Sä teit siitä sun banaanin, Saara Aalto lohkaisee suomeksi saaden samalla haastattelijan nauramaan katketakseen.