17 paikkaa, joissa harrastetaan eniten seksiä

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset tuntevat välillä niin suurta vetovoimaa toisiinsa yllättävissä paikoissa, että päätyvät harrastamaan seksiä muualla kuin kodin ja makuuhuoneen tarjoamassa rauhassa. Myös lasten saaminen tekee tuoreista vanhemmista yleensä kekseliäitä sen suhteen missä ja koska he ehtivät tai pystyvät rakastelemaan.

Ihmiset harrastavat yllättävän paljon seksiä muualla kuin sängyssä. Englantilainen parisuhdeneuvoja ja seksuaaliterapeutti Tracey Cox paljasti Daily Mail -lehdelle 17 yleisintä paikkaa, joissa ihmiset harrastavat seksiä.

Ihmiset harrastavat seksiä:

1. Sängyssä

2. Sohvalla

3. Suihkussa

4. Autossa

5. Kuivausrummun päällä

6. Vedessä

7. Keittiön tasolla

8. Teltassa

9. Toimistossa

10. Lapsuuden sängyssä

11. Lentokoneessa

12. Hississä

13. Juhlissa

14. Vaateliikkeen pukukopissa

15. Jalkapallokentällä

16. Junassa

17. Soutuveneessä

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat