Räppäreiden julkkisvaimot eivät siedä toisiaan – Beyonce inhoaa Kimiä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppärit Kanye West ja Jay Z ovat olleet todella läheisiä ja hyviä ystävyksiä jo vuosikausia, mutta nyt heidän välinsä ovat kuitenkin viilenneet. Kanye West on syyttänyt Jay Z:tä välinpitämättömyydestä ja Jay Z on kommentoinut Kanyen olevan liian hullu hänen ystäväkseen.

Kanye West oli aiemmin tuohtunut siitä, että Jay Z ei ole tullut käymään heidän kotonaan Kimin jouduttua Pariisissa aseellisen ryöstön uhriksi. Myöhemmin hän paljasti, että heidän lapsensa eivät ole ikinä edes leikkineet keskenään. Paljastus tuli faneille shokkina, koska moni on pitänyt heitä parhaimpina ystävyksinä.

Nyt on käynyt ilmi, että Jay Z:n vaimo Beyoncekaan ei välitä Kanyen vaimosta Kim Kardashianista. Page Six -uutisen mukaan Beyonce on sietänyt Kimin seuraa vain sen vuoksi, että heillä on yhteinen ystävä Jennifer Lopez. Beyonce on aina käyttäytynyt viileästi Kimiä kohtaan ja poistuu hänen seurastaa heti kun saa siihen tilaisuuden.