Blake Lively järjesti yllätysjuhlat – Ryan Reynolds täytti 40 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät Blake Lively ja Ryan Reynolds ovat olleet naimisissa nyt neljä vuotta. Pariskunta juhli Ryanin 40-vuotissyntymäpäivää newyorkilaisessa ravintolassa, jossa he aikoinaan rakastuivat toisiinsa.

Blake Lively järjesti miehelleen yllätysjuhlat Ryanin täyttäessä 40 vuotta. Hän päätti järjestää syntymäpäivät japanilaisessa o-ya -nimisessä ravintolassa, josta heidän yhteinen tarinansa on joskus saanut alkunsa. Mies oli todella iloisesti yllättynyt juhlista ja piti vaimoaan oikeana vakoojana pystyttyään järjestämään juhlat hänelle.

Blake Lively kirjoitti syntymäpäivätoivotuksessaan iloisen kuvan yhteydessä: ”Me rakastuimme o-ya -ravintolassa Bostonissa. Me olemme edelleen rakastuneita samassa ravintolassa New Yorkissa. Kiitos parhaasta ruoasta ja muistoista! Tämä on meidän lempiravintolamme! Jälleen uusi ihana syntymäpäivä täällä. Hei Reynolds, tuli vain mieleeni, että minä muuten pidän sinusta todella paljon”.