Japanilaismiehen temppu hämmästyttää – esineet leijailevat ilmassa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twitter-käyttäjiä on hämmästyttänyt video, jossa taikuriksi epäilty mies näyttää saavan esineet leijumaan itsestään. Videon jakoi Japanin Gifun prefektuurilla asuva Isamu Felipe Nagano.

Isamu väittää törmänneensä mieheen kauppakeskuksen tupakkakopissa. Koko ajan hiljaa pysytelleen miehen kerrotaan nostaneen pahvimukin ilmaan koskematta siihen. Seuraavaksi taikuri sai palavan tupakkansa leijumaan ilmassa, Isamun kuvatessa häntä koko ajan.

– Miehellä oli omahyväinen ilme kasvoillaan lopetettuaan taikatemppujen tekemisen. Hän alkoi tupakoimaan erittäin tyytyväisen näköisenä, leveä hymy kasvoilllaan, Isamu kuvailee mystistä taikuriaBuzzfeed-sivustolle.

Isamu jakoi videon Twitterissä, jossa se on kerännyt yli 50 tuhatta uudelleenjakoa. Taikurin henkilöllisyys ei ole toistaiseksi selvinnyt. Tiedossa ei myöskään ole, kuinka videolla nähtävät hämmästyttävät temput on toteutettu.