Mies kokeili virtuaalitodellisuutta – tasapaino petti heti

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita tilanteista, joissa lapset ovat kuvanneet pahaa aavistamattomia vanhempiaan tai isovanhempiaan, jotka ovat päässeet ensimmäistä kertaa kokeilemaan virtuaalitodellisuuslaseja. Tällä kerralla virtuaalitodellisuutta testasi kuitenkin nuori mies, joka yllättyi ihan yhtälailla sen todenmukaisuudesta.

Videolla nähdään mies, joka on päättänyt mennä kokeilemaan elektroniikkaliikkeen sisällä olevaa virtuaalitodellisuuspeliä. Pelissä mies kiipeää seinää ylöspäin ja saa nopeasti huomata, että kiipeäminen tuntuu yllättävän realistiselta.

Mies aloittaa kiipeämisen hyvin ja pääsee muutaman otteen verran seinämässä ylöspäin. Virtuaalitodellisuus saa miehen tasapainoaistin sekaisin ja mies alkaa kokemaan tarvetta nojata eteenpäin kohti kiivettävää seinää. Tämän seurauksena hän kaatuu lattialle suoraan kasvot edellä.